Hoe wij werken

Onze werkwijze

Qimarox is een toonaangevende leverancier van standaard componenten voor material handling systemen. Wij ontwerpen, produceren en leveren onder meer verticaal transportsystemen, formeertafels, palletiseermodules, ringwikkelaars, rekhoesmachines en machineafscherming.

Unieke aanpak

Onze aanpak is uniek. Wij leveren onze componenten niet rechtstreeks aan eindklanten, maar aan original equipment manufacturers (OEM’s) en system integrators die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren zoals food, pharma, fast moving consumer goods en logistiek. Wereldwijd beschikken wij inmiddels over een netwerk van  honderden system partners die ervaren zijn in het installeren en integreren van onze componenten.

Eindgebruiker

Onze aanpak biedt grote voordelen voor de eindgebruiker. Zij kunnen een beroep doen op een lokale, vertrouwde system partner van Qimarox, maar ook de eigen huisleverancier kan als systeem partner worden opgeleid als die de componenten van Qimarox nog niet kent. Daarmee zijn eindgebruikers verzekerd van een partner die hun taal spreekt, kennis heeft van de markt waarin zij opereren en de service kan bieden die vandaag de dag is vereist. Uiteraard kan Qimarox eindgebruikers wel voorzien van informatie en advies over de componenten en de system partners.

System partners

Ook voor system partners biedt deze aanpak voordelen. Zij zijn verzekerd van  de beste componenten die zij met hun eigen kennis en kunde snel en eenvoudig, met grotere toegevoegde waarde, kunnen installeren en integreren in een totaaloplossing met lagere kosten voor eindgebruikers. Partners kunnen daarbij altijd terugvallen op de ondersteuning van Qimarox. Ook als ze onze componenten nog niet kennen, kunnen ze daardoor toch snel schakelen.

Qimarox

Deze aanpak stelt ons in staat om te focussen op datgene waar we goed in zijn: het ontwikkelen en produceren van material handling componenten die de beste performance, laagste integratiekosten en beste service en daarmee de grootst mogelijke waarde voor eindgebruikers bieden. Sleutelwoorden zijn: lage prijsstelling, standaard oplossingen, bewezen techniek.

Nedpack Machinebouw

Als de standaard componenten van Qimarox desondanks niet in uw toepassing passen, biedt ons zusterbedrijf Nedpack Machinebouw B.V. uitkomst. Dit bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring in het klantspecifiek aanpassen van de standaard  material handling componenten. Dankzij hun creativiteit en vernuft leveren zij de integrator voor elke situatie een oplossing op maat.

Qimarox highlights